Ärkeängeln Metatron

0

2009 brukade jag få meditationer på engelska till min e-post och jag älskade verkligen de som kom från ärkeängeln Metatron. Men plötsligt upphörde de att komma och jag vände mig uppåt och sa: men ärkeängel Metatron, har du övergivit mig?.
Strax därefter fick jag ett telefonsamtal från en Reiki master som varit i USA som full av entusiasm berättade att hon hade nåt att visa. Hon kom och lade fram en manual med Angelic reiki © och där står det ”kanaliserat direkt från ärkeängeln Metatron”. Gissa om jag blev förvånad.
Nyfiken på Reiki som jag är så ville jag ju genast veta mer. Hon ordnade en workshop och jag kände direkt att här var en länk som jag hade saknat men som jag inte hade vetat något om. Vilken känsla! Mitt inre ropade på mer men hon skulle återvända till USA och lovade att komma tillbaka i mars och ge mig lärarbehörighet. Jag tog min pendel och frågade om hon skulle komma tillbaka men pendeln svarade Nej klart och tydligt. Hon trodde inte på mig men månaderna gick och hon kom inte tillbaka. Anledningen var att hon hade rest in till USA med fel visum och gift sig där och då kommer man inte in igen om man åker iväg.
Jag måste ju bara ha mer. Jag skrev till alla som listat sig på den internationella sidan som var i närheten dvs överkomligt avstånd från Sverige Dvs Norge, hela England osv. Inget svar. Jag hade nästan gett upp då jag fick ett mail med frågan om jag fortfarande var intresserad. Från London. Alltså överkomligt även om det kanske ändå kändes oöverkomligt. Jag befann mig utanför trygghetsfällan så var allt väldigt knapert och ingen med sunda vätskor hade försökt sig på ett sådant projekt utan att ha värsta back-up ifall nåt skulle hända. Men jag tar en sak i taget och lyckades boka en biljett till London med Ryan-Air från Skavsta. Det fattades lite till kursavgiften och jag skickade Reiki till en lösning. Jag kom på att jag ärvt en guldklocka av min mamma och den räddade mig .  Man kom fram mitt i natten förstås det är då biljetterna är billiga och jag befann mig då på Heathrow ca halv 12. Jag hade lyckats få kontakt med ett hotell där det ingick transfer från flygplatsen och det var jag glad över. Jag ringde hotellet och de gav mig numret till chauffören.
Engelska var jag helt bekant med men däremot var jag helt oförberedd över att inte förstå ett enda dugg av vad chauffören sa (indisk-engelska).  Förtvivlad rusade jag till första bästa passagerare utanför ingången och bad att de skulle tala om vad chauffören sa. De pekade på en bil och jag sprang dit men det var inte den. Igen haffade jag nästa passagerare och samma sak. De pekar och det var inte den. Mitt mobilbatteri höll på att ta slut, regnet strilade ner och det var mörkt och kallt. Helt förtvivlad satte jag mig ner och tårarna var inte långt borta. Jag hade ju inte pengar till nåt alternativ heller. Men där var Ärkeängeln Metatron igen, fråga mig inte hur det gick till för det vet jag inte, men plötsligt satt jag i den rätta taxin i alla fall på väg till hotellet. Jag kom fram halv 2, kunde inte sova en blund på hela natten och vanligtvis sover man sedan på kursen men det gjorde jag inte. Jag har aldrig varit så fokuserad och klarvaken en hel dag efter en sömnlös natt. Med mer tur än skicklighet kom jag i alla fall hem, det var också på håret eftersom det var Bank Holiday och massor av trafik och jag hade ett plan att passa. Men marginalerna var på min sida så snart var jag hemma i Sverige igen.

Hemma i Sverige med min lärarexamen. Allt material var på engelska förstås. Jag satte genast upp ett kursdatum och kursdeltagare kom, vi körde allt på engelska. Men för att lanseras i Sverige behöver ju allt vara på svenska. Jag bestämde mig för att översätta allt. Efter ett tag insåg jag att det var förfärligt mycket jobb men eftersom jag avskyr slöseri kunde jag inte slösa bort det jag hade gjort utan måste fortsätta och göra det färdigt.
Jag hade mitt vanliga jobb dvs att ta emot och hjälpa folk som behövde komma vidare, jag hade mitt sjuka barn plus tre friska och en väldigt gammal dator som ibland beslöt sig för att göra lite jobb på egen hand vilket betydde att man lugnt fick sitta och vänta tills den var klar, en kvart eller så.
Men till slut var det klart och jag kunde börja ha kurser på svenska.

Angelic reiki © är en mycket mäktig upplevelse, ett kvalitetssäkrat system med samma diplom, manualer, kursupplägg mm. Det är uppdelat i fyra delar.

Del 1 är workshop 1 & 2 där vi lär oss olika former av helande och arbetar mycket med oss själva. Vi strävar efter att vara en kanal för änglaenergin och i och med det behöver man inte prestera utan fokusera på att hålla sin kanal öppen.
Del 2 är workshop 3 & 4 där vi fortsätter med olika former av helande och lär oss att ta ansvar för vår situation. Syftet med workshopen är att ge dig en insikt i Master energin i detta system. Det kommer att hända på det mest perfekta sättet för dig. Var öppen för det som kommer att uppenbaras för dig. Vår värld är en stor lekplats och dessa initieringar är inte för att du ska bli god eller andligt perfekt, som människor ofta tror, utan det handlar om att acceptera och erkänna att vi alla, var och en, fullständigt skapar våra liv och att acceptera detta Mästerskap med det personliga ansvar och den självkännedom som detta medför.

Del 3 är en värdefull upplevelse som kallas professionell utövare. Där täcker man in vad man behöver om man vill fortsätta ge behandlingar och kanske skapa en verksamhet. Praktiska och mycket viktiga frågor tas upp när det gäller betalning, värde, marknadsföring mm.
Denna workshop tar även upp det viktigaste i livet, dvs döden. Vad kan vi göra om vi följer en person till sista vilan.
Del 4 Master teacher workshop. Efter denna kan du själv undervisa. Du bidrar med din energi och din inlevelse för att ge deltagarna den allra bästa upplevelsen.

 

Det finns många skillnader och man måste känna vad som attraherar men en stor skillnad är att varje initiering föregås av renande och att initieringarna ges direkt från Änglarna.
Vill du lära dig mer om Angelic Reiki kontakta mig info@reikicentrum.se för att höra om nästa kurs.

Dela.

Om skribenten

Mitt mycket stora intresse för helande kanske kan härledas till min morfars far Nils Albin Nilsson och hans företrädare som var ledslitare/naturläkare i Norra Norrlands inland på den gård där jag också växte upp. Dr Nilsson som han kallades lärde sig av sin morbror Brattli-Jonke, Jonas Liedgren 1836-1913,en mycket anlitad naturdoktor som t om besöktes av långväga sjuklingar även ur de högre klasserna, som det står om honom. Hans son Brattlid-Oll Olof Johansson verkade här 1803-64 och hans far som också grundade Brattliden förvärvade sina kunskaper om helande när han var soldat under namnet Johan Olofsson Kruskopp (1776-1865). Healing The Light Body School Ett professionellt träningsprogram som ges av The Four Winds Society, Healing the Light Body School är en två år lång resa i ljushelande och energimedicin Programmet lär ut mästerlighet i helandekonsten, skapar ett rum för personligt helande och verkar för hög etik och integritet i våra helande praktiker. Redskapen som studenterna lär sig i Healing the Light Body School bringar balans till kroppen, till själen, och till jorden. Namnet på bloggen - visdomskällan - hänvisar till den oändliga källa av visdom som vi kan ösa ur, universums oändliga källa

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke