Napoleon Bonaparte

1

Jag har nyss sett ett program på tv om Napoleon Bonaparte. Han hade ungefär samma motto som jag har haft.  Jag brukar kalla det ”står det i Svea Rikes lag?” men Napoleon sa: Omöjligt. Det ordet finns inte, stryk det ur ordlistan. 

Jag arbetar med helande och kurser i helande och har lärt mig under alla år att om det inte står i Svea Rikes lag så går det att förändra. Förslagsvis om jag har en klient som säger: Så här kommer det alltid att vara/jag kommer aldrig att bli frisk, då frågar jag om det  står i Svea Rikes Lag,  och där står det naturligtvis inte så från den plattformen kan vi undersöka olika vägar fram till helandet. Det omöjliga tar kanske bara lite mera tid.

Helande har varit mitt intresse sedan 1979 då jag ordinerades tre små vita piller mot magkatarr. Efter att ha tagit en halv orkade jag inte lyfta huvudet från bordet. Då beslöt jag mig för att spola ner dem i toaletten (på den tiden pratade man inte så mycket om miljön) och läka mig själv och då fanns inga direktiv, böcker eller kurser i Norra Norrland så man fick öva sig på att lyssna till sin kropp.

I höstas var vi i Frankrike på ridresa och dag 2 så satte jag mig så olyckligt i sadeln efter ett hopp så jag slog i svanskotan.  Detta var förstås ett stort avbräck på den enda vecka som vi var där, dagen efter kunde jag inte ens sitta ner i sadeln. Jag har ju sett reklam på TV om alla smärtstillande så för att göra det mesta av min semester  tänkte jag prova detta undermedel. Ingen skillnad, jag kunde fortfarande inte sitta i sadeln.

Reiki är däremot ett verktyg som man kan använda i sådana här situationer, så jag skickade reiki till att jag skulle kunna rida de två sista dagarna och även om jag vet att Reiki är kraftfullt så blev jag ändå lite förvånad över att det faktiskt fungerade och den allra sista dagen kunde jag till och med rida två gånger, en på fm och en på em. Reiki är fantastiskt i alla situationer.

Dela.

Om skribenten

Mitt mycket stora intresse för helande kanske kan härledas till min morfars far Nils Albin Nilsson och hans företrädare som var ledslitare/naturläkare i Norra Norrlands inland på den gård där jag också växte upp. Dr Nilsson som han kallades lärde sig av sin morbror Brattli-Jonke, Jonas Liedgren 1836-1913,en mycket anlitad naturdoktor som t om besöktes av långväga sjuklingar även ur de högre klasserna, som det står om honom. Hans son Brattlid-Oll Olof Johansson verkade här 1803-64 och hans far som också grundade Brattliden förvärvade sina kunskaper om helande när han var soldat under namnet Johan Olofsson Kruskopp (1776-1865). Healing The Light Body School Ett professionellt träningsprogram som ges av The Four Winds Society, Healing the Light Body School är en två år lång resa i ljushelande och energimedicin Programmet lär ut mästerlighet i helandekonsten, skapar ett rum för personligt helande och verkar för hög etik och integritet i våra helande praktiker. Redskapen som studenterna lär sig i Healing the Light Body School bringar balans till kroppen, till själen, och till jorden. Namnet på bloggen - visdomskällan - hänvisar till den oändliga källa av visdom som vi kan ösa ur, universums oändliga källa

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke